Nieuws & Blogs

Lees hier onze laatste blog- en nieuwsartikelen.

Dienders docuserie NPO3

Er is de afgelopen twee jaar keihard gewerkt door ons team om het verhaal te vertellen van acht jonge politie mannen en vrouwen die hun weg moeten vinden op de straten van Rotterdam en in zich staande moeten houden op de politieacademie. Een heftige reis voor ons allemaal want er komt veel meer bij het vak en zo’n serie kijken dan dat men vantevoren bedenkt.

Lees meer

Waarom een bedrijfsfilm?

Met behulp van een professionele bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf succesvol (online) op de kaart zetten! Laat in een bedrijfs- of promotiefilm zien hoe het eraan toe gaat in uw bedrijf, wat uw bedrijf zo uniek maakt en wat u uw klanten te bieden heeft. Of wellicht beter zelfs: wat vinden uw klanten van uw diensten?

Lees meer

Nieuwe NPO2 docuserie en nieuwe korte horror film

Onze korte horror film die mogelijk is gemaakt door het NFF en het LFF (respectievelijk Nederlands Filmfonds en Limburgs Filmfonds) staat erop! De eerste 4 versies zijn al gemaakt en we gaan bijna de geluid en beeldnabewerking starten. Zodra er iets te zien zal zijn kun je het hier vinden!

Lees meer

Duurzaam

Bij CompanyFilms zetten we ons in voor het verduurzamen van de filmbranche. Enerzijds doen we dat door onze producties zo ‘groen’ mogelijk te produceren. Daarnaast proberen we middels een actieve rol in de Green Film Making Competition ook collega’s te inspireren om duurzaamheid te omarmen.