Nieuws & Blogs

Lees hier onze laatste blog- en nieuwsartikelen.

Opnames nieuwe docu reality serie van start

Op dit moment zijn we met CompanyFilms bezig met meerdere commerciële filmprojecten, zoals een serie recruitmentfilms, twee bedrijfsfilms en een serie training films. Met ALP zijn we meerdere langere tv series aan het produceren en opzetten waarover in de toekomst hopelijk meer vertelt kan worden.

Lees meer

Waarom een bedrijfsfilm?

Met behulp van een professionele bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf succesvol (online) op de kaart zetten! Laat in een bedrijfs-, recruitment of promotiefilm zien hoe het eraan toe gaat in uw bedrijf, wat uw bedrijf zo uniek maakt en wat u uw klanten te bieden heeft. Of wellicht beter zelfs: wat vinden uw klanten van uw diensten? Hoe ervaren zij uw diensten en producten.

Lees meer

Dienders docuserie NPO3

Aan de serie Dienders is twee jaar keihard gewerkt door ons team om het verhaal te vertellen van acht jonge politie mannen en vrouwen die hun weg moeten vinden op de straten van Rotterdam en in zich staande moeten houden op de politieacademie. Een heftige reis voor ons allemaal want er komt veel meer bij het politievak en zo’n serie maken, kijken dan dat men vantevoren bedenkt.

Lees meer

Duurzaam

Bij CompanyFilms zetten we ons in voor het verduurzamen van de filmbranche. Enerzijds doen we dat door onze producties zo ‘groen’ mogelijk te produceren. Daarnaast proberen we middels een actieve rol in de Green Film Making Competition ook collega’s te inspireren om duurzaamheid te omarmen.