BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Contact opnemen

Een professionele bedrijfsvideo laten maken?

Wil je een professionele bedrijfsvideo laten maken? Ontdek hoe een professionele bedrijfsvideo jouw bedrijf kan versterken. Een bedrijfsvideo is dé manier om klanten en prospects op een beknopte en boeiende wijze te informeren over jouw bedrijf. Door jouw website als platform te gebruiken voor de bedrijfsvideo, verhoog je de kans dat bedrijven langer op jouw website blijven en meer vertrouwen krijgen in jou en jouw producten.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Waarom een bedrijfsfilm laten produceren? Een bedrijfsfilm is een krachtig instrument om uw bedrijf te presenteren op een manier die blijft hangen bij uw doelgroep. Het biedt de mogelijkheid om uw bedrijf, diensten of producten op een visueel aantrekkelijke en boeiende manier te tonen. Een bedrijfsfilm stelt u in staat om uw verhaal te vertellen op een manier die emoties oproept en een blijvende indruk achterlaat bij uw kijkers. Bovendien versterkt het de geloofwaardigheid en het vertrouwen in uw merk, doordat potentiële klanten een beter beeld krijgen van wie u bent en wat u te bieden heeft. Met een bedrijfsvideo kunt u uw unieke meerwaarde communiceren en uw doelgroep effectief bereiken, wat resulteert in een grotere merkbekendheid en meer betrokkenheid van klanten.

Waarom kiezen voor CompanyFilm om uw bedrijfsfilmpje te maken

Bij CompanyFilms benutten we al meer dan 5 jaar de expertise van professionals uit de filmindustrie voor diverse opdrachten, waardoor we ons exclusief richten op het leveren van hoogwaardige bedrijfsfilms. Door deze flexibele aanpak profiteert u van financiële voordelen doordat we geen vaste lasten hebben en onze professionals efficiënt kunnen inzetten. Elk project wordt begeleid door ervaren producers die een team samenstellen van professionals die perfect passen bij het type film dat geproduceerd zal worden. CompanyFilms is dé ontmoetingsplaats waar het bedrijfsleven en professionals uit de filmindustrie samenkomen.

Bekijk onze portfolio

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide portfolio, waarin we een scala aan creaties presenteren voor tevreden klanten. Van dynamische promotiefilms tot indrukwekkende recruitmentvideo’s en strakke corporate video’s, ons portfolio illustreert onze veelzijdigheid en creatieve aanpak.

Een blik achter de schermen: Het productieproces van uw bedrijfsfilm

Bij CompanyFilms streven we naar een gestroomlijnd proces voor uw bedrijfsfilm. Het begint met een vrijblijvende eerste afspraak, waarin onze producers samen met u een concept ontwikkelen en een transparante basisbegroting opstellen. We luisteren naar uw ideeën en doelen en vertalen deze naar een helder plan voor uw bedrijfsfilm.

Na goedkeuring van het concept gaan we verder naar de volgende fase. Hierin wordt het concept verfijnd en voorbereid voor de draaiperiode. Ons ervaren team van filmprofessionals staat klaar om uw bedrijfsverhaal tot leven te brengen, met oog voor detail en creativiteit.

Na de opnames volgt de montagefase, waarbij we uw feedback integreren om het gewenste eindresultaat te bereiken. We streven ernaar om uw bedrijfsfilm in elk gewenst formaat af te leveren en denken graag met u mee over het distributietraject. Samen zorgen we ervoor dat uw boodschap effectief wordt verspreid en uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Bedrijfsfilm laten produceren

Klaar om uw bedrijfsverhaal te vertellen en een bedrijfsfilmpje te maken? Neem vandaag nog contact op met CompanyFilms en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen laten schitteren op het scherm. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden door het gehele proces, van concept tot distributie, en om uw bedrijf op een boeiende en overtuigende manier te presenteren. Aarzel niet om ons te bereiken voor een vrijblijvend gesprek en laat ons uw visie omzetten in een professionele bedrijfsfilm die indruk maakt op uw doelgroep en uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo