BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

Contact opnemen

Een professionele bedrijfsvideo laten maken?

Laat een professionele bedrijfsvideo voor uw bedrijf werken. Een bedrijfsvideo is de manier om klanten en prospecten op een korte en bondige wijze te informeren over uw bedrijf. Uw website als platform voor de bedrijfsvideo is de garantie dat bedrijven langer blijven op uw website en een groter vertrouwen krijgen in u en uw product.

Een bedrijfsvideo zet uw bedrijf, dienst of product neer op een wijze die blijft hangen bij de kijker. De kracht van CompanyFilms zit hem in het feit dat we exclusief werken met professionals uit het filmvak. Daar zij niet fulltime bezig kunnen zijn met het maken van speelfilms zetten wij ze inmiddels al 5 jaar met succes in voor alle soorten opdrachtfilms. Uw financiële voordeel wordt behaald doordat we ze niet vast in dienst hebben en de vaste lasten zo laag mogelijk kunnen houden.

Waarom een bedrijfsvideo?

Iedere bedrijfsvideo is een uniek product, en daarbij is het belangrijk de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Elk project dat wij aannemen wordt begeleid door een producent van Companyfilms, die een team samenstelt van professionals, dat past bij het soort film, dat zal worden vervaardigd. Companyfilms werkt mee vanaf de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke distributie, met mensen, die daar specifiek voor zijn opgeleidt. Companyfilms is het productiehuis waar het bedrijfsleven en professionals uit het filmvak elkaar ontmoet

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo