BLAUW set foto

Opnames nieuwe docu drama serie BLAUW van start voor de NPO

Met de lessen van onze documentaire serie Dienders en de kracht van een ijzersterke docu-drama serie zijn we gestart met de opnames van een nieuwe politieserie die in 2024 te zien zal zijn op NPO1.

Van een wijkagente op Urk tot de noodhulp aan het Scheveningse strand. Deze serie zal een lust voor het oog zijn, mensen raken en een fantastisch project om met ons team aan te werken.

 

ZWIJG geselecteerd voor meer dan 200 festivals

Onze korte horror film ZWIJG (met o.a. Jack Wouterse) heeft inmiddels meer dan 200 selecties voor internationale festivals en wordt lovend ontvangen. Er zijn dan ook meerdere prijzen gewonnen.

Niels Bourgonje en Bastiaan Tichler legden naast deze korte horror film ook de basis voor onze eerdere prijswinnende korte film SKOGAFOSS.

Documentaire serie Boven Water op NPOstart

Bekijk onze documentaire serie voor NPO2/BNNVARA op NPOstart. Een serie die het verhaal vertelt van 5 familiebedrijven die een strijd voeren om boven water te blijven in een zeer complexe en moeilijke tijd vol crisissen. Een gevecht van machtige grote partijen die het ‘t MKB steeds lastiger maken. Waar de wereld steeds meer geregeerd wordt door grote partijen die alles opslokken staat onze eigen cultuur en identiteit op de tocht. De serie is in zijn geheel te bekijken op NPOstart. Boven water kijken? 

Defensie documentaire serie – CompanyFilms

De Defensie documentaire serie over het KIM en de KMA zijn een groot online succes. De beelden worden gebruikt voor de nieuwe promotiefilm van Defensie.

Bekijk aflevering 1 van de Learn to Lead serie op de portfolio pagina of klik op deze youtube link voor de gehele serie.

Learn to Lead is in samenwerking met arbeidscommunicatie bureau Steam geproduceerd.

Dienders weer online!!

Onze succesvolle documentaire serie Dienders is helaas offline. Na 4 jaar te zien te zijn geweest zijn we helaas gebonden aan een mediacontract wat ervoor zorgt dat onze fans het zonder onze fantastische cast moeten gaan doen. Gelukkig komt er in het voorjaar van 2024 een nieuwe politie serie van ons team op de buis! We kunnen al verklappen dat dit een serie gaat worden van 10 afleveringen voor NPO1 in samenwerking met de AVROTROS.

Het Companyfilms/ALP team