Opnames nieuwe docu drama serie van start voor de NPO

Met de lessen van onze documentaire serie Dienders en de kracht van een ijzersterke drama-reality serie zijn we gestart met de opnames van een nieuwe politieserie die vanaf voorjaar 2024 te zien zal zijn bij de NPO.

Van een wijkagente op Urk en de noodhulp op aan het Scheveningse strand. Deze serie zal een lust voor het oog zijn en een fantastisch project om met ons team aan te werken.

 

ZWIJG geselecteerd voor meer dan 70 festivals!

Onze korte horror film ZWIJG (met o.a. Jack Wouterse) is geselecteerd voor vele internationale festivals en wordt lovend ontvangen.

Niels Bourgonje en Bastiaan Tichler legden naast deze korte horror film ook de basis voor onze eerdere prijswinnende korte film SKOGAFOSS.

Documentaire serie Boven Water op NPOstart

Vanaf de lente van 2020 is ons team intens druk bezig geweest met een nieuwe documentaire serie voor NPO2. Een serie die het verhaal vertelt van 5 familiebedrijven die een strijd voeren om boven water te blijven in een zeer complexe en moeilijke tijd vol crisissen. Een gevecht van machtige grote partijen die het ‘t MKB steeds lastiger maken. De serie is in zijn geheel te bekijken op NPOstart. Boven water kijken? 

Defensie documentaire serie – CompanyFilms

De Defensie documentaire serie over het KIM en de KMA zijn een groot online succes geworden. De beelden worden binnenkort gebruikt voor een nieuwe promotiefilm van Defensie.

Bekijk aflevering 1 van de Learn to Lead serie op de portfolio pagina of klik op deze youtube link voor de gehele serie.

Learn to Lead is in samenwerking met arbeidscommunicatie bureau Steam geproduceerd.

Dienders weer online!!

Onze succesvolle documentaire serie Dienders is helaas offline. Na 4 jaar te zien te zijn geweest zijn we helaas gebonden aan een mediacontract wat ervoor zorgt dat onze fans het zonder onze fantastische cast moeten gaan doen. Gelukkig komt er in het voorjaar van 2024 een nieuwe politie serie van ons team op de buis!

Het Companyfilms/ALP team