Nieuwe NPO2
docuserie en nieuwe
korte horror film

ZWIJG opnames afgerond

Onze korte horror film die mogelijk is gemaakt door het NFF en het LFF (respectievelijk Nederlands Filmfonds en Limburgs Filmfonds) staat erop! De eerste 4 versies zijn al gemaakt en we gaan bijna de geluid en beeldnabewerking starten. Zodra er iets te zien zal zijn kun je het hier vinden!

Niels Bourgonje en Bastiaan Tichler legden eerder de basis voor onze eerdere mooie en succesvolle korte film Skogafoss

Documentaire serie NPO2 co-productie met BNNVARA

Vanaf de lente van 2020 is ons team druk met een nieuwe documentaire serie voor NPO2. Een serie die gaat over familiebedrijven die een strijd voeren om boven water te blijven is een zeer complexe en moeilijke tijd vol van crisissen. De uitzenddatum is inmiddels in potlood geschreven. Januari 2022 zal de serie bij NPO2 te zien zijn. Tijden en exacte data volgen!

Defensie documentaire serie – CompanyFilms

De Defensie documentaire serie over het KIM en de KMA zijn een groot online succes geworden. Zie het resultaat onder het kopje portfolio van onze website! De beelden worden binnenkort gebruikt voor een nieuwe promotiefilm van Defensie.

Dienders online terug te kijken

Onze vorige succesvolle documentaire serie is nog steeds terug te kijken. Volg de volgende link: Dienders Zorg dat je de serie nu nog bekijkt want helaas moet deze offline per november 2021 wegens afspraken met de politie.