Opnames nieuwe docu reality serie van start

Met de lessen van onze documentaire serie Dienders en de kracht van een ijzersterke reality serie hebben we een nieuwe politieserie verkocht die vanaf voorjaar 2024 te zien zal zijn bij de NPO.

Van een wijkagente op Urk en de noodhulp op een Wadden eiland. Deze serie zal een lust voor het oog zijn en een fantastisch project om met ons team aan te werken.

 

ZWIJG geselecteerd voor 11 festivals!

Onze korte horror film ZWIJG (met o.a. Jack Wouterse) is o.a. geselecteerd voor het Nederlands Filmfestival en zal 27 september in première gaan.

Niels Bourgonje en Bastiaan Tichler legden naast deze korte horror film ook de basis voor onze eerdere prijswinnende korte film SKOGAFOSS.

Documentaire serie Boven Water op NPOstart

Vanaf de lente van 2020 is ons team intens druk bezig geweest met een nieuwe documentaire serie voor NPO2. Een serie die het verhaal vertelt van 5 familiebedrijven die een strijd voeren om boven water te blijven in een zeer complexe en moeilijke tijd vol crisissen. Een gevecht van machtige grote partijen die het ‘t MKB steeds lastiger maken. De serie was vanaf 27 juni elke maandag te zien zijn op NPO2 en ook nu in zijn geheel te bekijken op NPOstart. Boven water kijken? 

Defensie documentaire serie – CompanyFilms

De Defensie documentaire serie over het KIM en de KMA zijn een groot online succes geworden. De beelden worden binnenkort gebruikt voor een nieuwe promotiefilm van Defensie.

Bekijk aflevering 1 van de Learn to Lead serie op de portfolio pagina of klik op deze youtube link voor de gehele serie.

Learn to Lead is in samenwerking met arbeidscommunicatie bureau Steam geproduceerd.

Dienders weer online!!

Onze succesvolle documentaire serie Dienders is gelukkig weer online! Nadat deze vanwege afspraken met de politie tijdelijk offline was, kunnen onze oude en nieuwe fans de serie weer op NPO start bekijken!

Het Companyfilms/ALP team