Een reclamefilmpje laten maken?

De kracht van een reclamefilmpje of commercial

Een reclamefilmpje is een korte maar krachtige presentatie van uw product of dienst. Een goede reclamefilmpje blijft niet alleen hangen bij de kijker maar zorgt er ook voor dat hij zich blijft herinneren van wie die was. Door het toepassen van humor, vernuft en/of creativiteit kunt u zichzelf (of uw product) onderscheiden van de concurrentie. Een reclamefilmpje bij CompanyFilms is in professionele handen. Voor enkele voorbeelden van eerder werk van ons kunt u kijken op onze portfolio.

Een reclamefilmpje vormt vaak een onderdeel van een grotere marketing campagne en is meestal één van de laatste schakels naar uw klant. Of het nu de wens is om in de top 3 van de mindset van uw doelgroep te komen of uw nieuwste product onder de aandacht te brengen, een reclamefilmpje is een krachtige tool die niet onderschat moet worden. Zoals elke film is ook iedere reclamefilmpje uniek. Het creatieve team van CompanyFilms gaat met u en het (eventuele) communicatie bureau zitten om er voor te zorgen dat uw reclamefilmpje exact aansluit op de vooraf gestelde wensen en doelen.

Waarom uw reclamefilmpje door CompanyFilms laten produceren?

Ieder reclamefilmpje of commercial is een uniek product, en daarbij is het belangrijk de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Elk project dat wij aannemen wordt begeleid door een producent van CompanyFilms, die een team samenstelt van professionals, dat past bij het soort film, dat zal worden vervaardigd. CompanyFilms werkt mee vanaf de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke distributie, met mensen, die daar specifiek voor zijn opgeleid. CompanyFilms is het productiehuis waar het bedrijfsleven en professionals uit het filmvak elkaar ontmoeten.

Wilt u meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Als u op deze pagina terecht bent gekomen mag u 10% korting bedingen bij ons.

Portfolio

 
we tell
Sputnik
your story