Een reclamefilm laten maken?

Contact opnemen

De kracht van een reclamefilm of commercial

Een reclamefilm is een korte maar krachtige presentatie van uw product of dienst. Een goede reclamefilm blijft niet alleen hangen bij de kijker maar zorgt er ook voor dat hij zich blijft herinneren van wie die was. Door het toepassen van humor, vernuft en/of creativiteit kunt u zichzelf (of uw product) onderscheiden van de concurrentie. Een reclamefilm bij CompanyFilms is in professionele handen. Voor enkele voorbeelden van eerder werk van ons kunt u kijken op onze portfolio.

Een reclamefilm vormt vaak een onderdeel van een grotere marketing campagne en is meestal één van de laatste schakels naar uw klant. Of het nu de wens is om in de top 3 van de mindset van uw doelgroep te komen of uw nieuwste product onder de aandacht te brengen, een reclamefilm is een krachtige tool die niet onderschat moet worden. Zoals elke film is ook iedere reclamefilm uniek. Het creatieve team van CompanyFilms gaat met u en het (eventuele) communicatie bureau zitten om er voor te zorgen dat uw reclamefilm exact aansluit op de vooraf gestelde wensen en doelen.

Waarom uw reclamefilm door CompanyFilms laten produceren?

Ieder reclamefilm of commercial is een uniek product, en daarbij is het belangrijk de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Elk project dat wij aannemen wordt begeleid door een producent van CompanyFilms, die een team samenstelt van professionals, dat past bij het soort film, dat zal worden vervaardigd. CompanyFilms werkt mee vanaf de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke distributie, met mensen, die daar specifiek voor zijn opgeleid. CompanyFilms is het productiehuis waar het bedrijfsleven en professionals uit het filmvak elkaar ontmoeten.

Wilt u meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Als u op deze pagina terecht bent gekomen mag u 10% korting bedingen bij ons.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo