Waarom een bedrijfsfilm?

Een film laat uw product of dienst tot leven komen

Om je te onderscheiden moet je opvallen. Een goede bedrijfsfilm doet dit. Maar hoe breng je je USP’s beeldend tot leven? Ieder bedrijf en elk product is uniek, zo moet ook uw bedrijfsfilm zijn. De vorm en inhoud van een bedrijfsfilm is cruciaal en veranderd aan de hand van het doel wat u voor ogen hebt. De ene keer wil een school meer leerlingen aantrekken, de andere keer is een multinational op zoek naar kwalitatief hoogstaand personeel. Gaan we voor een persoonlijke documentaire benadering of is juist een krachtige socials serie de beste keuze? Elke bedrijfsfilm van Companyfilms is uniek, net zoals u dat bent. De professionals bij CompanyFilms begeleiden u van het eerste ontwikkelmoment tot aan het eindproduct. Wij denken vrijblijvend met u mee over de mogelijkheden van een hoogwaardige film en schrijven vrijblijvend een krachtig filmconcept waardoor uw doel bereikt wordt. Denk hierbij niet alleen aan de inhoud van de film maar ook aan bijvoorbeeld de distributie ervan. Uw bedrijfsfilm moet ten slotte wel bekeken worden. Zaak is dat uw doel en daarmee ons doel ook echt bereikt wordt.

 

Jaren van ervaring met het produceren van bedrijfsfilms

Sinds 2005 produceren wij hoogstaande commercials, recruitment films, documentaires, bedrijfsfilms en online film campagnes. Met ruim 300 geproduceerde films weet u zeker dat u bij CompanyFilms in goede handen bent.

Onze werkwijze
Allereerst komen wij bij u langs om te inventariseren wat voor soort bedrijfsfilm u voor ogen heeft. We bekijken of de doelgroep wel de juiste is bij het soort film waar u aan denkt. De insteek van de film is namelijk cruciaal voor het uiteindelijke succes ervan. Laten we klanten over u of uw product vertellen? Kiezen we wellicht voor een krachtige voice over als leidraad? Of willen we juist gaan voor een bepaald gevoel en een emotie? Alles is mogelijk, als we dat ene vastgestelde doel maar halen.

Zodra het filmconcept akkoord is en u de open begroting heeft goedgekeurd gaan we aan de slag. Met filmprofessionals uit de documentaire- en speelfilmwereld zorgen wij ervoor dat uw film van de allerhoogst mogelijke kwaliteit is.

De mooiste bedrijfsfilms voor een scherp tarief

Roeien met de riemen die je hebt betekent bij ons dat we het maximale uit het budget halen om zo tot de mooiste bedrijfsfilms te komen. Niet iedereen heeft een enorme zak geld beschikbaar om alles uit de kast op filmgebied te trekken. Maar dat weerhoudt ons er niet van om iets bijzonders te creëren. Film is naast ons werk ook onze passie. We nodigen u dan ook uit om zich te laten inspireren door ons eerdere werk op onze portfolio pagina. De referenties van onze klanten geven ons inziens een goed beeld van hoe hoog wij de lat leggen.

Vrijblijvend filmplan

Wanneer u ons benaderd kunnen wij vrijblijvend met u samen gaan kijken wat een film voor u kan betekenen. Uiteraard houden we rekening met uw budget, uw klanten en het doel wat u met de film heeft. Wanneer film niet de beste optie is voor uw onderneming vertellen wij dat ook. Want er is niets wat ons meer steekt dan een mooie film afleveren die vervolgens niets doet. Daar heeft niemand wat aan.