Waarom een bedrijfsfilm?

Een film laat uw product of dienst tot leven komen

Iedere film is uniek, zo ook uw bedrijfsfilm. De keuze om een film te laten maken hangt af van het doel wat u voor ogen hebt. De ene keer wil een school meer leerlingen aantrekken, de andere keer is een multinational op zoek naar kwalitatief hoogstaand personeel. Het is natuurlijk ook erg goed mogelijk dat u nieuwe klanten wil werven. De filmmakers bij CompanyFilms begeleiden u van het eerste ontwikkel moment tot aan het eindproduct. Wij denken vrijblijvend met u mee over de mogelijkheden van een hoogwaardige film. Denk hierbij niet alleen aan de inhoud van de film maar ook aan bijvoorbeeld het distribueren ervan. De bedrijfsfilm moet ten slotte wel gevonden worden op Youtube, beurzen of sociale media sites waar uw klanten zich bewegen. Het doel moet ten slotte gehaald worden

Veel ervaring met het produceren van bedrijfsfilms

We hebben inmiddels ruim 16 jaar ervaring met het produceren van o.a. commercials, recruitment films, documentaires, bedrijfsfilms en online film campagnes.

We werken als volgt: allereerst komen wij bij u langs om te inventariseren wat voor soort film u voor ogen heeft. Dan gaan we kijken of de doelgroep wel juist is bij het soort film waar u aan denkt. De insteek van de film is cruciaal voor het uiteindelijke succes ervan. Laten we klanten over u of uw product spreken? Kiezen we wellicht voor een krachtige voice over als leidraad? Of willen we juist gaan voor een bepaald gevoel en emotie? Alles is mogelijk, als we dat ene vastgestelde doel maar halen!

Zodra het filmconcept akkoord is en u de open begroting heeft goedgekeurd gaan we aan de slag. Met film professionals uit de speelfilmwereld en geschoold aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam zorgen wij ervoor dat uw film van de allerhoogst mogelijke kwaliteit is.

De mooiste bedrijfsfilms voor een scherp tarief

Roeien met de riemen die je hebt betekent bij ons dat we het maximale uit het budget halen om zo tot de mooiste bedrijfsfilms te komen. Niet iedereen heeft een zak geld beschikbaar om alles uit de kast op film gebied te trekken. Maar dat weerhoudt ons er niet van om iets bijzonders te creëren voor iedere portemonnee. Film is naast ons werk, onze passie. We nodigen u dan ook uit om zich te laten inspireren door ons eerdere werk op onze portfolio pagina. Of de referenties te lezen van enkele van onze klanten.

Vrijblijvend filmplan

Wanneer u ons benaderd kunnen wij kosteloos met u samen gaan kijken wat een film voor u kan betekenen. Uiteraard houden we rekening met uw budget, uw klanten en het doel wat u met de film heeft. Wanneer film niet de beste optie is voor uw onderneming vertellen wij dat ook. Want er is niets wat ons meer steekt dan een mooie film afleveren die vervolgens niets doet. Daar heeft niemand wat aan.