Promotiefilm laten maken

Contact opnemen

Laat uw promotiefilm maken door CompanyFilms voor gegarandeerde topkwaliteit. Wij begrijpen dat een effectieve promotievideo helder moet zijn en een complexe boodschap op een goede manier moet overbrengen. Als creatief filmproductiehuis zijn wij trots op onze unieke aanpak die persoonlijkheid uitstraalt. Bij CompanyFilms verzekeren wij dat uw promotievideo laten maken niet alleen tijdloos is. U wilt immers niet elk jaar opnieuw investeren in het laten maken van een nieuwe promotievideo. Wij zorgen ervoor dat de film die wij voor u maken langdurig impact heeft en blijft resoneren met uw doelgroep.

Van corporate video's tot promovideo's laten maken: Bekijk ons portfolio

Wilt u een goede indruk krijgen van eerdere projecten die wij hebben gedaan? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Ontdek onze diversiteit aan projecten, variërend van promotiefilms tot bedrijfsvideo’s en recruitmentvideo’s, corporate video’s en andere indrukwekkende creaties voor tevreden klanten.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

Promotievideo laten maken: Het productieproces van CompanyFilms

Onze werkwijze wanneer u besluit een promotievideo te laten maken omvat enkele eenvoudige stappen. In een vrijblijvende eerste afspraak ontwikkelen onze producers een concept voor uw promofilm, waarbij wij transparant een basisbegroting opstellen. Bij goedkeuring gaan we gedetailleerd verder, waarbij we ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van alle kostenposten, zodat u geen verrassingen tegenkomt.

Bent u tevreden met het eerste concept van de promotiefilm, dan kan de volgende stap in gang gezet worden. Hierin worden details uitgewerkt en maken we het eerste concept klaar voor de draaiperiode. Uw promotiefilm laten maken is nu een stap dichterbij. De weg is vrij om tot een geweldig eindresultaat, een geweldige promofilm te komen.

U raadt het al, de volgende stap is het daadwerkelijk draaien van de promotiefilm. Dit doen we uiteraard alleen als we allemaal overtuigd zijn van het concept wat er ligt. De promotiefilm wordt dan in pre-productie gezet en als we er allemaal achter staan leidt dit tot de echte draaiperiode.

CompanyFilms komt met een team van filmprofessionals om het concept van de promotiefilm om te zetten in beelden. De ruwe beelden van de promotievideo worden geschoten tijdens de draaiperiode. De tijd voor deze periode is afhankelijk van de grootte van de promotievideo die gemaakt moet worden.

In de laatste fase van het traject wordt het gefilmde materiaal gemonteerd, eventueel aangevuld met animaties en muziek. Wij begrijpen dat uw visie belangrijk is, daarom plannen we standaard een hermontageperiode in voor eventuele feedback op de promotievideo, zodat we gezamenlijk tot een resultaat komen waar we trots op kunnen zijn.

CompanyFilms levert uw promotiefilm in elk gewenst formaat en denkt graag mee over het distributietraject, zodat uw geweldige promotiefilm de aandacht krijgt die het verdient.

Over CompanyFilms

Het bedrijf is in 2005 gestart door producenten Daniel Aiss en Jelle Leeksma. We werken graag met een no-nonsense mentaliteit, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Dit geldt uiteraard ook als het gaat over een promotiefilmpje laten maken.

 

Promotiefilm laten maken?

Denkt u eraan om binnenkort een promotiefilm te laten maken? Wij komen graag vrijblijvend langs om uw bedrijf te leren kennen en samen te ontdekken hoe een promotievideo laten maken waarde kan toevoegen aan uw onderneming of product. CompanyFilms produceert hoogwaardige promotievideo’s op maat, waarbij het doel van de video centraal staat om het maximale resultaat te bereiken.

Bent u overtuigd van onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor het maken van uw promotiefilm te bespreken. U kunt ons eenvoudig bereiken via mail of telefoon. Alle contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo