Duurzaamheid voor uw bedrijfsfilm

Contact opnemen

CompanyFilms en duurzaamheid

Al jaren zetten wij ons bij CompanyFilms actief in voor een duurzamere wereld. Zowel op ons kantoor met groene energie, biologisch eten en hergebruik van bijvoorbeeld kopjes en bestek, evenals daarbuiten tijdens onze draaidagen met vervoer op gas, gebruik van ledlampen en batterijen gevuld met groene energie.

Duurzaam werken en filmen

Tijdens de draaidagen is het cruciaal dat we het mooiste licht hebben om zo de mooiste plaatjes te kunnen schieten voor uw bedrijfsfilm. Dat houdt in dat we soms voor lampen kiezen die (helaas) veel energie verbruiken. Nu is het wel zo dat wanneer het mogelijk is wij het liefst gebruik maken van de grootste lichtbron die we kennen: de zon. Met spiegels en licht bouncers richten we deze krachtige en meest energie zuinige lamp op ons onderwerp.

Ook het vervoer van en naar de opdrachtgevers en draailocaties zijn een groot onderdeel van onze carbon footprint. Om deze tot een minimum te beperken hebben we een aantal stappen ondernomen. Allereerst zijn we verhuisd naar Den Haag waardoor er veel minder dagelijkse kilometers gemaakt hoeven te worden. En daarnaast hebben we tegenwoordig een auto die op LPG rijdt, waardoor onze CO2 uitstoot enorm verminderd is.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

Greenfilmmaking

Het groen een film maken is van cruciaal belang. In de afgelopen jaren heeft onze producent Daniel Aiss actief deelgenomen in de green filmmaking competitie en daarnaast in de jury plaatsgenomen om zo collega producenten te motiveren na te denken over hun Carbon footprint.

De wereld delen we met z’n allen. Wij delen graag uw bedrijfsverhaal met een mooie bedrijfsfilm, maar dan wel op een verantwoorde en dus duurzame wijze.

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo