Bedrijfsfilm – Uw visitekaartje

Contact opnemen

Een bedrijfsfilm is uw visitekaartje

Een unieke bedrijfsfilm gaat voor uw bedrijf werken. Een plaatje zegt ten slotte meer dan 1000 woorden. Film is dan ook de ultieme vorm van storytelling en daarom de allerbeste manier om uw product of dienst in de kijker te spelen. Laat een bedrijfsfilm ook voor uw onderneming werken! Wilt u een korte en krachtige film voor social media? Of juist een bedrijfsdocumentaire voor RTL-Z of Discovery. Wij produceren films voor iedere doelgroep en voor elke vorm van distributie.

Een bedrijfsfilm zet uw bedrijf, dienst of product neer op een wijze die blijft hangen bij de kijker. De kracht van CompanyFilms zit hem in het feit dat we exclusief werken met professionals uit het filmvak. Daar zij niet fulltime bezig kunnen zijn met het maken van speelfilms en documentaires zetten wij ze (inmiddels al 17  jaar) in voor alle soorten opdrachtfilms. Uw financiële voordeel wordt behaald doordat we ze niet vast in dienst hebben en de vaste lasten zo laag mogelijk kunnen houden.

Uw eigen unieke bedrijfsfilm

Iedere bedrijfsfilm is uniek. Daarbij is het van belang om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Elk project dat wij aannemen wordt begeleid door een producent van CompanyFilms, die een team samenstelt van professionals, dat past bij het soort film, dat zal worden vervaardigd. CompanyFilms levert vrijblijvend een filmconcept en werkt mee vanaf de conceptontwikkeling tot de uiteindelijke distributie. CompanyFilms is het productiehuis waar het bedrijfsleven en professionals uit het filmvak elkaar ontmoet.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

Vrijblijvend filmconcept en open begroting

Iedere klant ontvangt van ons allereerst een vrijblijvend filmconcept wat ontwikkeld zal worden na een eerste afspraak. In dit concept zetten we uiteen waar de bedrijfsfilm(s) in onze optiek over gaat, voor wie die is, de stijl van hoe we het gaan aanpakken en schrijven we een eerste versie van het scenario. Naast dit basisconcept ontvangt de klant van ons een open begroting. In deze begroting wordt precies duidelijk waar de kosten in gaan zitten. Film is vakwerk op maat. Iedere onderneming is uniek en zo ook iedere bedrijfsfilm. Neem contact met ons op en maak uw eerste afspraak met ons. U zult niet teleurgesteld worden.

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo