Bedrijfsfilm Groningen

Contact opnemen

Bedrijfsfilm laten maken in Groningen

Bedrijven gevestigd in Groningen hebben veel baat bij een bedrijfsfilm. Dit kan namelijk helpen om je bedrijf op de kaart te zetten. CompanyFilms gaat heel Nederland door om de mooiste bedrijfsfilms te maken, dus ook in Groningen! Dankzij onze jarenlange ervaring voor zowel de overheid als de zakelijke markt, weten wij van elke opdracht een unieke bedrijfsfilm te maken. Een bedrijfsfilm van hoogwaardige kwaliteit is al mogelijk tegen een scherp tarief, afhankelijk van de wensen. Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Company Films heeft al meerdere films geproduceerd voor ondernemingen in het noorden van het land, en zo ook in Groningen.

De kracht van een bedrijfsfilm

Merken zijn en worden steeds belangrijker. Zo ook jezelf kunnen onderscheiden en je meerwaard krachtig kunnen toelichten. Een bedrijfsfilm is de perfecte manier om dit te kunnen doen. Ruim 90% van de mensen is visueel ingesteld en juist daarom is een bedrijfsvideo de ideale manier om je doelgroep mee aan te spreken. Door middel van een bedrijfsfilm kun je de boodschap op een originele manier verpakken en zo overbrengen aan je potentiële klanten.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

Verschillende soorten bedrijfsfilms in Groningen

De inhoud van een bedrijfsfilm is helemaal naar smaak in te vullen. Je laat alleen dat gene zien dat je graag wil overbrengen aan je doelgroep. Wat je het beste kunt laten zien hangt af van verschillende zaken. Om er voor te zorgen dat je bedrijfsfilm zo sterk mogelijk wordt, is het verstandig om hierbij hulp in te schakelen van Company Films. Zo heb je gegarandeerd een bedrijfsfilm die helemaal aansluit bij jouw smaak en wensen.

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo

Filmcampagne voor je bedrijf

Het maken van een bedrijfsfilm is de eerste stap, maar zeker niet de laatste. Het is namelijk ook erg belangrijk dat je de video op een strategische manier onder de aandacht brengt bij je potentiële bezoekers. Dit is het punt waar veel mensen in de fout gaan. Zij plaatsen de bedrijfsfilm alleen op de website, in plaats van gebruik te maken van de vele verschillende mogelijkheden om de video mee te delen.

 

Wij maken ook buiten Groningen bedrijfsfilms

Nederland is geen erg groot land, binnen enkele uren rijden kun je al aan de andere kant van het land zijn. Vandaar dat CompanyFilms actief is in het hele land. In Groningen een bedrijfsfilm opnemen is dus geen enkel probleem. Laat u verassen door de kwaliteit van ons product en bekijk ons portfolio. Laat film ook voor uw onderneming werken!