Bedrijfsfilm Amsterdam

Contact opnemen

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam

CompanyFilms heeft jarenlange ervaring met het maken van films voor zowel de corporate markt als de voor de overheid. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Amsterdam West, houden we sinds kort kantoor in Den Haag. Veel van onze opdrachtgevers zitten desondanks nog steeds in en rondom Amsterdam. Een bedrijfsfilm in Amsterdam opnemen is dan ook geen enkel probleem. De keuze om ons kantoor naar Den Haag te verhuizen is gemaakt om de duurzaamheid van onze onderneming te maximaliseren. En om zo onze CO2 footprint zo klein mogelijk te houden.

Wat maakt uw bedrijfsfilm belangrijk?

Merken en merknamen worden steeds belangrijker. Niet alleen je merk(naam) maar ook de manier waarop je jouw product en bedrijf neerzet. Social Media en Google zijn op dit moment naast de ouderwetse mond tot mond reclame de beste manier om klanten voor je bedrijf, product of dienst aan te trekken. Een bedrijfsfilm kan je daarbij enorm helpen. Door middel van een goede bedrijfsfilm kan je snel en duidelijk een boodschap overbrengen aan jouw potentiële klanten. Een duidelijke bedrijfsfilm Amsterdam kan daarom erg veel voordelen opleveren.

Bedrijfsfilms Amsterdam: Vele soorten en maten

Er zijn duizend en één verschillende soorten bedrijfsfilms. Wij adviseren je graag over welke vormen het beste bij jouw bedrijf passen. Ben je hier nieuwsgierig naar? Neem dan vandaag nog contact op met CompanyFilms en maak een afspraak om vrijblijvend een filmconcept op te stellen en een offerte te ontvangen. Wil je alvast een indicatie van ons werk? Bekijk dan onze portfolio voor recent gemaakte bedrijfsfilms in onder andere Amsterdam.

  • Verduurzamen van de filmbranche
  • Persoonlijke aanpak bedrijfsfilm
  • No-nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit & klantgerichtheid

Campagne als promotie voor je bedrijfsfilm

Het is belangrijk om na het maken van de bedrijfsfilm ook een plan van aanpak te hebben om de video onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Het gebeurt maar al te vaak dat een bedrijf een bedrijfsvideo laat maken, om deze vervolgens alleen te plaatsen op de website. Dit is erg jammer, want er zijn nog veel meer mogelijkheden om je bedrijfsfilm mee te delen zodat je je naamsbekendheid kunt vergroten. Wat de beste aanpak is, verschilt per bedrijf, product of dienst. Wij brainstormen graag samen met jou over de mogelijkheden voor een bedrijfsfilm.

Filmen met een drone

Sinds een jaar verrijken wij onze (bedrijfs)films met drone beelden. Een welkome en bijzondere toevoeging voor uw bedrijfsfilm. We hebben zelf de nieuwste DJI drone aangeschaft om zo de mooiste beelden te kunnen draaien tegen een scherp tarief.

CompanyFilms maakt ook buiten Amsterdam bedrijfsfilms

CompanyFilms maakt bedrijfsfilms door heel Nederland. Dus ook als je bedrijf niet is gevestigd in Amsterdam komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Contact opnemen

"Professionele aanpak met een sterke focus op kwaliteit"

de heer Rienstra | ABN AMRO

"Wij merken dat het tonen van de op maat gemaakte bedrijfsfilm voor extra klanten zorgt"

Kai Hagen | Active Adventures

"De kwaliteit en de flexibiliteit van de medewerkers uitstekend."

André van de Sande | Xendo