Tekst

Tekst

Tekst

Hoe wij werken

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvideo naadloos aansluit bij uw wensen, begeleiden onze producenten u van het allereerste idee tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Fase 1: Vrijblijvende afspraak

Graag komen wij vrijblijvend langs om uw bedrijf te leren kennen en gezamenlijk te kijken wat een film kan toevoegen aan uw onderneming of product. CompanyFilms produceert hoogwaardige bedrijfsvideo’s in alle soorten en maten. Daarom is het van belang dat er vooraf goed bekeken wordt wat het doel van uw film is om zo het maximale resultaat te bereiken.

Fase 2:Concept bedrijfsfilm

Na een eerste afspraak vervaardigen de producers van CompanyFilms een geheel vrijblijvend (bedrijfs)filmconcept. Tevens wordt een basisbegroting opgesteld, waarin alle kostenposten tot in de details zijn weergegeven. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan.

Wanneer er akkoord wordt gegeven op het basisconcept, kan het verder uitgewerkt worden en wordt alles voorbereid voor de draaiperiode. Niets staat u nu meer in de weg, dus u gaat een fantastische bedrijfsfilm laten maken!

Fase 3: Bedrijfsfilm opnemen

Als de blauwdruk voor de bedrijfsfilm in de pre-productie is opgezet en alle neuzen dezelfde kant op staan, kan er over gegaan worden tot de daadwerkelijke draaiperiode.

Met een team van filmprofessionals wordt het finale concept vertaald naar beeld!

Fase 4: Oplevering bedrijfsfilm

In deze laatste fase wordt het gefilmde materiaal gemonteerd, worden de animaties ontworpen en wordt de muziek toegevoegd. Bij de oplevering van bedrijfsfilms wordt standaard een hermontage- periode ingepland voor het verwerken van eventuele feedback.

CompanyFilms levert bedrijfsvideo’s aan in ieder gewenst formaat en we denken graag met u mee over het distributietraject. Het is eeuwig zonde wanneer een mooie bedrijfsfilm niet bekeken wordt, omdat die bijvoorbeeld niet goed te vinden is.

Over ons

CompanyFilms is in 2005 opgericht door producenten Daniel Aiss en Jelle Leeksma. Er wordt gewerkt met een no-nonsense mentaliteit, waarbij flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Naast CompanyFilms werd in 2008 zusterbedrijf ALP opgericht. ALP (Aiss Leeksma Pictures) richt zich op de vervaardiging van documentaires, series en speelfilms www.alpmedia.nl.