Blog

Augustus 2015

Augustus is de komkommer maand. Maar niet voor ons schijnbaar. We zijn bezig aan een super mooie klus voor Mohringer liften die 100 jaar bestaan. En onze korte film ‘Groen’ is opgenomen in de selectie voor het Nederlands Filmfestival!

Juli 2015

Ook dit jaar zullen er weer meerdere wijzigingen plaats gaan vinden bij CompanyFilms. De grootste daarvan is het feit dat Jelle Leeksma het bedrijf heeft verlaten per 1 juli. De producenten Daniel Aiss en Jelle Leeksma zullen in een aparte onderneming verder gaan met films maken, maar dan voornamelijk gericht op televisie en speelfilm. Dit zal onder de vlag van ALP (Aiss Leeksma Pictures).

Inmiddels zijn een paar filmprojecten al lopende. Allereerst is Jelle een speelfilm aan het schrijven in het kader van de Telefilm voor de NPO. Een sociaal drama waar de Kamper Sonny de hoofdrol heeft. Daarnaast is ALP bezig met de ontwikkeling van een ander filmproject wat Dienders heet. Een documentaire vierluik wat ook voor de NPO geproduceerd wordt. Deze serie gaat over het grootste politiebureau van Nederland waar o.a. de Haagse Schilderswijk onder valt.

Van de afwezigheid van Jelle Leeksma in CompanyFilms zullen onze klanten niets merken. We werken nog steeds met een flexibele schil van ZZP’ers. Allen professionals uit het speelfilmvak.

Juni 2015

www.topbedrijfsfilm.nl is onze hoop om zo mogelijk in google terecht te komen. Mooie films maken is 1, maar ze vervolgens ook verkopen aan de potentiele klanten is 2…

Dus kijk allen op http://www.topbedrijfsfilm.nl en bekijk onze portfolio voor mooie films!

Portfolio

 
we tell
Sputnik
your story