Date:12 jun 2019

NPO docu serie en weer prijs voor Skogafoss

 

Documentaire politie serie NPO met BNNVARA

Vanaf vorige week zijn we begonnen met de montage na een lang jaar van filmen voor een nieuwe documentaire serie waar de politie een hoofdrol speelt. Het team is versterkt met twee editors: Joel Hielckert en Caroline Hoeberechts. En nu de serie ook nog eens verkozen is door BNNVARA tot speerpunt van 2019 gaan we er nog harder voor lopen. In november op de buis! 6 afleveringen van 45 minuten.

Defensie documentaire serie – CompanyFilms

De Defensie documentaire serie over het KIM en de KMA zijn een groot online succes geworden. Zie het resultaat onder het kopje portfolio van onze website!

Skogafoss heeft z’n 19e (!!) prijs te pakken! Prijzenregen!

Skogafoss awards #15, #16, #17, #18 & #19

Door de productie van Niels’ nieuwe film Swipe is het even iets stiller rondom ’Skogafoss’, maar de film gaat nog steeds als een trein. We zitten al boven de 60 selecties en hebben nu al 19 prijzen binnen geharkt. Tijdens het DTC Film Festival wonnen we Best Foreign Film, tijdens WorldFest Houston sleepten we de Remi Award for Best Drama in de wacht en tijdens Azure Lorica Aware Fest wonnen we zowel Best Cinematography en Best Performance (voor de rol van Martijn). Gefeliciteerd cast & crew! 

 

 
we tell
Sputnik
your story