Winterliner

Met de bus naar de wintersport?

Winterliner biedt haar klanten hoog kwalitatieve busreizen naar de sneeuw. Onbekommerd reizen voor een scherpe prijs. Maar hoe vertel je dat de klanten? Door ze te vragen naar hun ervaring met de winterliner natuurlijk! Wij gingen met het team van CompanyFilms 5 dagen mee naar de pistes van Val Thorens. Hieruit hebben we meerdere films gesneden, toegespitst op de verschillende passies waarom wintersporters kiezen voor de sneeuw en bergen om zo de verschillende doelgroepen te bereiken.

WinterSport met de hoofdletter S

WinterSport met een hoofdletter S. De snelheid, de sneeuw, de zon en de lol. Wintersporters weten waarom ze er elk jaar weer naar smachten. In deze film ervaren we als kijker waarom de winterSport voor sommigen met een hoofdletter S geschreven kan worden.

Ervaringen met de Winterliner

Winterliner biedt buspendels naar de sneeuw. Met de bus naar de sneeuw? Winterliner is volgens de ervaringen van deze snowboarders en skiers de beste in de branche. CompanyFilms heeft meerdere mooie films geproduceerd voor de verschillende doelgroepen waar Winterliner (onderdeel van Active Adventures) zich op richt.

type
promotiefilm/testimonial/bedrijfsfilm
klant
Winterliner
regie
Daniel Aiss
 
we tell
Sputnik
your story