Bedrijfsfilm Leiden

Een unieke bedrijfsfilm uit Leiden

CompanyFilms heeft jarenlange ervaring met het maken van films voor zowel de zakelijke markt als voor de overheid. Unieke en hoogwaardige films voor een scherp tarief. Vraag een offerte aan of maak vrijblijvend een afspraak met ons. Wij hebben in het verleden vele films geproduceerd voor ondernemingen in o.a. Leiden.

Waarom een bedrijfsfilm?

Merken worden steeds belangrijker. Jezelf kunnen onderscheiden en de meerwaarde krachtig kunnen toelichten is key. Social Media en Google zijn momenteel naast mond op mond reclame de beste manier om naamsbekendheid voor je bedrijf te genereren. Een bedrijfsfilm kan je daar uitstekend bij helpen. Want door middel van je eigen bedrijfsfilm kan je snel en duidelijk je boodschap overbrengen aan jouw potentiële klanten.

Bedrijfsfilms zijn er in vele soorten en maten

Er zijn duizend en één verschillende soorten bedrijfsfilms. Wij adviseren je graag over welke vorm het beste bij je product, dienst of product past.

Doel en campagne rondom je bedrijfsfilm

Het is belangrijk om na het maken van je bedrijfsfilm ook een distributie plan te hebben. Het gebeurd maar al te vaak dat een bedrijf een bedrijfsfilm laat maken en deze dan alleen gebruikt op de eigen website. Dit terwijl er legio aan mogelijkheden zijn om je bedrijfsfilm effectiever in te zetten. Alles draait om het bepalen van een duidelijk doel. Natuurlijk is dit per bedrijf, dienst of product verschillend. Neem daarom contact met ons op wanneer je advies wilt over hoe je jouw campagne het beste kunt aanpakken en inzetten. Alles om uw bedrijfsfilm tot een groots succes te maken.

Wij maken vooral buiten Leiden bedrijfsfilms

Nederland is natuurlijk niet heel groot. Dus ook als uw bedrijf niet gevestigd is in Leiden dan komt een van onze producenten naar u toe. Laat u verassen door de kwaliteit van ons product en bekijk ons portfolio. Laat film ook voor uw onderneming werken!

Portfolio

 
we tell
Sputnik
your story