Date:21 mrt 2019

Bedrijfsfilm laten maken?

 

Bedrijfsfilm laten maken? Companyfilms heeft al 15 jaar ervaring!

Met behulp van een professionele bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf succesvol online op de kaart zetten! Laat in een bedrijfsfilm zien hoe het eraan toe gaat in uw bedrijf, wat uw bedrijf zo uniek maakt en wat u uw klanten te bieden heeft. Of wellicht beter zelfs, wat vinden uw klanten van uw diensten? Aangezien de meeste mensen visueel zijn ingesteld, zal een video over uw bedrijf velen malen beter aanslaan dan een tekstueel verhaal waarin u vertelt over uw bedrijf. Daarnaast zijn er op het gebied van film en online video veel meer mogelijkheden om uw bedrijf op een originele en unieke manier aan het daglicht te brengen bij uw doelgroep.

Waarom kiezen voor CompanyFilms?

Gedurende de afgelopen 12 jaar heeft CompanyFilms al meer dan 350 films gemaakt voor klanten in het binnen- en buitenland. Van documentaires tot bedrijfsfilms en van landelijke commercials tot korte fictie series voor op Facebook. Van alle markten zijn we thuis. De reden dat we zo flexibel zijn heeft te maken met een groot netwerk aan filmprofessionals die wij inzetten voor onze films. De Nederlandse tv- en speelfilmmarkt is te klein om iedereen full-time aan het werk te houden. Daarom kunnen wij onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast is het produceren van films voor onze klanten een passie. Een passie omdat we gaan voor inhoud. Interessante verhalen maken een film. Niet alleen maar mooie plaatjes maar ook een mooi praatje, zou je kunnen zeggen. Uiteindelijk gaat het erom dat we op een creatieve en bijzondere wijze het gestelde doel halen. En daar draait het allemaal om. Unieke verhalen voor en over unieke klanten.

Het doel van een bedrijfsfilm vooraf bepalen

Wanneer u graag een bedrijfsfilm wilt laten maken, staan uw eigen wensen natuurlijk voorop. Allereerst is het belangrijk om het doel van de video vast te stellen, zodat er maximaal resultaat bereikt kan worden. De een wil graag een bedrijfsfilm laten maken met het doel om nieuw personeel te werven, terwijl een ander juist de hoop heeft potentiële klanten te kunnen bereiken. Samen met een van onze producenten komen wij bij u langs en ontvangt u vrijblijvend een basis concept en begroting die voor u inzichtelijk maakt wat u kunt verwachten van de film.

Hoe komt een bedrijfsfilm tot stand?

Het maken van een bedrijfsvideo bestaat uit een aantal stappen. Allereerst is het belangrijk dat we precies in kaart brengen wat uw wensen zijn en of u zelf al ideeën heeft omtrent de boodschap. Hierbij gaan we kijken of uw ideeën goed aansluiten bij het doel en de doelgroep die bereikt dienen te worden. Welke boodschap moet er worden overgebracht? Worden er klanten aan het woord gelaten? Vertellen de medewerkers zelf iets, of wordt er gebruikgemaakt van een voice-over? Deze en andere vragen en mogelijkheden worden altijd in overleg met u afgestemd.

Met alle verzamelde input wordt er (vrijblijvend) een filmconcept gemaakt. Wanneer deze en de open begroting goedkeuring hebben gekregen, kan het filmen beginnen. Ook tijdens dit proces wordt u als klant meegenomen, zodat u zelf kunt meedenken en meebeslissen. Dit geldt tevens ook voor de fase die hierna volgt: de montage van de film. Wanneer het monteren van de video erop zit, krijgt u een eerste versie te zien. Hierop kunt u eventueel feedback geven, zodat de video kan worden aangepast en deze uiteindelijk helemaal naar uw wens is.

Uw bedrijfsvideo delen met de wereld

Een video over uw bedrijf kan op verschillende manieren worden gedeeld. Vanzelfsprekend plaatst u de video op uw YouTube kanaal, maar daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Zet het bedrijfsfilmpje bijvoorbeeld op uw website, op beurzen of deel hem via Facebook of een ander social media platform. Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van wegen om de bedrijfsfilm te delen met anderen. Hierin ben je helemaal vrij, maar je kunt natuurlijk ook aan ons advies vragen over het distribueren, de video moet immers wel goed vindbaar zijn.

Is een bedrijfsvideo maken voordelig of prijzig?

Een bedrijfsfilm laten maken over uw bedrijf kan uw onderneming erg veel voordeel opleveren! Het trekt de aandacht, prikkelt mensen, verhoogt de waarde van uw merk, zorgt ervoor dat u beter vindbaar bent in zoekmachines en meer! Zie het laten maken van een bedrijfsfilm dan ook als een investering en niet als een kostenpost. Je kunt het zo gek maken als je wil, afhankelijk van de wensen en eisen die je stelt aan uw film of korte documentaire video. Wanneer u kiest voor een bedrijfsfilm van CompanyFilms zit u gegarandeerd goed!

 
we tell
Sputnik
your story