Bedrijfsfilm Den Haag

Bedrijfsfilm Den Haag

CompanyFilms heeft jarenlange ervaring met het maken van films voor zowel de corporate markt als de voor de overheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je eigen bedrijfsfilm! Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Amsterdam, houden wij nu kantoor aan de Lange Voorhout in Den Haag. Veel van onze opdrachtgevers zitten rondom Den Haag en in de rest van de randstad. Daarnaast komt het onze duurzaamheid ten goede dat we minder met de auto iedere dag hoeven te reizen.

Een bijzonder Haags bedrijfspand

Sinds 2016 huist CompanyFilms in het paleis Huguetan aan het Lange Voorhout. Midden in het hart van Den Haag produceren wij onze bedrijfsfilms in alle soorten en maten voor zowel onze directe buren (de overheid) als ondernemingen.

Wat maakt een bedrijfsfilm belangrijk?

Merken en merknamen worden alsmaar belangrijker. Niet alleen je merk maar ook de manier waarop je jouw product en bedrijf neerzet. Social Media en Google zijn op dit moment naast de ouderwetse mond op mond reclame de beste manier om klanten voor je bedrijf/product aan te trekken. Een bedrijfsfilm kan je daarbij enorm helpen. Want door middel van film kan je snel en duidelijk je boodschap overbrengen aan jouw potentiële klanten.

Allerlei soorten bedrijfsfilms

Er zijn duizend en één verschillende soorten bedrijfsfilms. Wij adviseren je graag over welke vormen bij je bedrijf past. Neem daarom vandaag nog contact op met CompanyFilms en maak vrijblijvend een afspraak. Na een afspraak ontvangt u vrijblijvend een filmconcept en offerte. Wij kunnen naar uw locatie toekomen om meteen een goed beeld te hebben van de locatie die we kunnen gaan verfilmen. Op deze manier kunnen we de scherpste offerte neerleggen, zonder verassingen achteraf.

Campagne als promotie voor je bedrijfsfilm

Het is belangrijk om na het maken van je bedrijfsfilm ook een plan van aanpak te hebben voor het aan de man brengen van je film. Het gebeurd maar al te vaak dat een bedrijf een bedrijfsfilm laat maken en deze dan alleen gebruikt op de website. Dit terwijl er legio aan mogelijkheden zijn om je bedrijfsfilm te gebruiken om een grotere naamsbekendheid te genereren. Natuurlijk is dit per bedrijf, dienst of product verschillend. Neem daarom contact met ons op wanneer je advies wilt over hoe je jouw campagne het beste kan aanpakken.

Filmen met een drone

Sinds een jaar verrijken wij onze (bedrijfs)films met drone beelden. Een welkome en bijzondere toevoeging voor uw bedrijfsfilm. We hebben zelf de nieuwste DJI drone aangeschaft om zo de mooiste beelden te kunnen draaien tegen een scherp tarief.

CompanyFilms maakt ook buiten Den Haag bedrijfsfilms

CompanyFilms maakt bedrijfsfilms door heel Europa. Dus ook als je bedrijf niet is gevestigd in Den Haag komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Portfolio

 
we tell
Sputnik
your story